Klasszikustól - Modernig  mindent elkészítek

Konyha

A családok a hétköznapi élet nagy részét a konyhában töltik. A fiatalok gyakoribb igénye, hogy a lehető legkisebb helyet foglalja el a konyha a garzonban, de mégis elférjenek a barátok. A jó "tűzhely" titka, hogy éppen olyan, amilyet  Ön megálmodott.


Gardrób

A gardrób jó elosztásával nagyon sok helyet lehet megspórolni, akár az előszobában van kiépítve, akár a hálóban vagy egy külön helyiségben. 


Gyerekszoba

A gyerekszoba játékos, vidám, trükkös és nem utolsó sorban könnyen rendbe tehető. A gyerekeknek érdemes egy színes mesevilágot építeni, ahol magunk is elmerülhetünk a közös játékban.

Nappali

A nappali a középpont, lehet meghitten egyszerű, vagy megtestesítheti a színek és stílusok kavalkádját, ha éppen erre vágyik.


Fürdőszoba

A fürdőszoba a háló előjátéka. Egy fárasztó nap után - habfürdőzve vagy tusolva, itt vetjük le a nap nehézségeit és porát. Ehhez a harmóniához kell, hogy hozzájáruljanak a bútorok is.


Lépcső

A lépcső legyen tartós és esztétikus, de a legfontosabb, hogy járható legyen.

Hálószoba

A hálószoba a nyugalom szigete! A kipihent ébredéshez zavartalan alvásra és nyugodt reggelre van szükségünk. Mindezt egy szép bútorokkal jól berendezett hálószoba és egy kényelmes ágybetét tudja megadni. 


Előszoba

A lakásban az előszoba olyan, mint egy kapcsolatban az első randevú. Mindenki szeretné a legjobb formáját hozni, hogy az első benyomás viszonylag visszafogott, mégis lehengerlő legyen, de tükrözze jellemünket, lelkivilágunkat.


Egyéb bútorok

Egyéb bútoroknak tekintjük a különböző kisbútorokat, elválasztókat, komódokat, polcokat, takarásokat és mindenféle fából, laminált és furnérozott bútorlapból készült darabokat.


Tervezés - Lakberendezés

Segítségre lenne szüksége?  Profi üzleti  Partnereim  maximális segítséget tudnak nyújtani Önnek.